fbpx
Reka Bentuk Dapur
@ Dapur Nyatoh Moden Biru Puchong

REKA BENTUK DAPUR

MODERN CLASSIC

MATERIAL PINTU KABINET

SOLID NYATOH WITH CUSTOM SPRAY PAINT

TABLETOP

Concrete with tiles 2'x2'

SAIZ DAPUR

15.5ft x 10ft x 4.5ft (J-Shaped)

Reka bentuk dapur Nyatoh moden biru dengan dua tona warna putih biru tampak istimewa. Ia memberikan penampilan elegan yang sesuai dengan mana-mana rumah. Reka bentuk ini bukan hanya sesuai dengan kediaman moden tetapi juga kediaman klasik.

 

Dapur Nyatoh moden yang dicat khas dengan dua tona warna putih dan biru sememangnya lain daripada yang lain. Ia memiliki daya tarikan yang harmoni dalam gaya rumah ini dan tampak lebih istimewa bagi pemilik rumah ini.

Kabinet Dapur Nyatoh Biru Puchong

Reka bentuk dapur ini dengan meja dapur Konkrit yang dibuat khas juga menjadi pilihan pemilik rumah ini bagi memberikan ciri dapur yang efisien serta tempat untuk bersosial bersama keluarga dan juga kenalan rapat.

Apabila berkaitan dengan reka bentuk dapur, ini bermakna keprihatinan adalah dua kali ganda untuk mewujudkan ruang dapur yang selesa, mesra dan bergaya dengan fungsi dapur yang efisien.

Penampilan dan gaya kemasan yang elegan, keseimbangan serta keharmonian ruang dapur moden ini, antara pilihan yang tepat untuk pemilik rumah. Ketika membuat reka bentuk dapur yang elegan, ia tidak akan menjadi lebih klasik daripada warna putih.

Pergi lebih jauh dengan kelainan reka bentuk dapur yang istimewa, sama ada reka bentuk dapur moden yang berterapkan perincian pintu kabinet klasik kayu Nyatoh ataupun dengan penggunaan dua tona warna pada unit kabinet dapur moden anda.

Sama ada untuk mengubahsuai atau menyegarkan tona warna dari reka bentuk dapur semasa anda, setiap dapur yang berkesan terdiri daripada susun atur, kabinet dapur, tabletop, peralatan, dan banyak lagi. Tetapi apa yang baru dan menarik dalam reka bentuk dapur?

Hubungi kami di Ba Li Kitchen Cabinet untuk anda dapatkan maklumat lebih lanjut mengenai kabinet dapur kami ini.

Kami sedia untuk membantu anda untuk dapatkan design, consultation serta quotation yang bersesuaian untuk dapur idaman anda.

Lebih Banyak Projek