fbpx

Cash Rebate Up to RM1,888!

Cash Rebate Up to RM1,888!

Reka Bentuk Dapur
@ Dapur Moden Sleek Ken Rimba, Shah Alam
Dapur Moden Sleek Ken Rimba, Shah Alam - 01

REKA BENTUK DAPUR

high gloss MODERN

MATERIAL PINTU KABINET

acrylic

TABLETOP

granite

Sekiranya anda mencari reka bentuk dapur moden berkilat, anda pasti akan tertarik dengan Dapur Moden Sleek di Ken Rimba, Shah Alam. Reka bentuk moden adalah mengenai mewujudkan ruang yang bersih, terbuka, dan menenangkan, dengan banyak ruang untuk watak dan gaya peribadi.

Handleless Cabinet Door - 1

Kabinet dapur Acrylic semakin popular di kalangan pereka dapur kontemporari kerana penampilannya yang berkilat yang memberikan penampilan yang bergaya. Bahan ini juga sangat tahan lama dengan penyelenggaraan yang betul.

Handleless Cabinet Door

Reka bentuk dapur moden yang menggunakan pintu kabinet Acrylic yang bersinar dengan penggunaan tona warna putih yang cerah pada unit kabinet dapur moden anda. Ia sekaligus membuatkan ruang dapur anda lebih luas dan menenangkan.

Kabinet dapur ini dipadankan dengan meja dapur Granite juga menjadi pilihan pemilik rumah ini bagi memberikan ciri dapur yang versatil. Kaunter yang luas dan bersih ini menyediakan banyak ruang kerja untuk persiapan, memasak, dan menghiburkan. Ia sesuai untuk menjadikan tempat untuk bersosial bersama keluarga dan juga kenalan rapat.

Dapur Moden Sleek Ken Rimba, Shah Alam - 04

Apabila berkaitan dengan reka bentuk dapur, ini bermakna keprihatinan adalah dua kali ganda untuk mewujudkan ruang dapur yang selesa, mesra dan bergaya dengan fungsi dapur yang efisien. Ruang penyimpanan juga perlu diambil kira dalam memaksimumkan ruang dapur sedia ada.

Tall Cabinet hadir dengan ruang yang mencecahi siling dapur, berfungsi sebagai storan serta salah satu asas susunan ketuhar bagi memudahkan anda membakar kek khususnya. Ia boleh memuatkan perkakas dapur seperti periuk, kuali  yang besar dengan ketinggian yang mudah dicapai. Ia juga boleh menjadi pembahagi ruang barang mengikut kemahuan anda untuk memudahkan kerja ikut fungsinya.

Setiap reka bentuk dapur yang berkesan terdiri daripada susun atur, kabinet dapur, tabletop, peralatan, dan banyak lagi. Tetapi apa yang baru dan menarik dalam reka bentuk dapur ini?

Hubungi kami di Ba Li Kitchen Cabinet untuk anda dapatkan maklumat lebih lanjut mengenai kabinet dapur kami seperti di Ken Rimba, Shah Alam.

Kami sedia untuk membantu anda untuk dapatkan design, consultation serta quotation yang bersesuaian untuk dapur idaman anda.

Lebih Banyak Projek