fbpx

Get FREE Hood & Hob for RM0! Book Your Appointment Today!

Get FREE Hood & Hob for RM0! Book Your Appointment Today!

Reka Bentuk Dapur
@ Dapur Moden Putih Lake Vista Residence, Cheras
Dapur Putih Moden Lake Vista Residence

REKA BENTUK DAPUR

high gloss MODERN

MATERIAL PINTU KABINET

acrylic

TABLETOP

QUARTZ STONE

SAIZ DAPUR

11 ft (i-Shaped with island 6ft x 3 ft)

Sekiranya anda mencari reka bentuk dapur moden berkilat, anda pasti akan tertarik dengan Dapur Moden Putih di Lake Vista Residence, Cheras. Reka bentuk moden adalah mengenai mewujudkan ruang yang bersih, terbuka, dan menenangkan, dengan banyak ruang untuk watak dan gaya peribadi.

Dapur Putih Moden Lake Vista Residence

Kabinet dapur Acrylic semakin popular di kalangan pereka dapur kontemporari kerana penampilannya yang berkilat yang memberikan penampilan yang bergaya. Bahan ini juga sangat tahan lama dengan penyelenggaraan yang betul.

Reka bentuk dapur moden yang menggunakan pintu kabinet Acrylic yang bersinar dengan penggunaan tona warna putih yang cerah pada unit kabinet dapur moden anda. Ia sekaligus membuatkan ruang dapur anda lebih luas dan menenangkan.

Kabinet dapur ini dipadankan dengan meja dapur Quartz Stone juga menjadi pilihan pemilik rumah ini bagi memberikan ciri dapur yang versatil. Pulau yang luas dan bersih ini menyediakan banyak ruang kerja untuk persiapan, memasak, dan menghiburkan. Ia sesuai untuk menjadikan tempat untuk bersosial bersama keluarga dan juga kenalan rapat.

Ini adalah biasa bagi reka bentuk dapur moden untuk berkilat kerana ia kelihatan lebih menarik. Terutamanya apabila ia benar-benar dijaga dengan bersih serta tampak lebih baru dan sleek.

Dapur Putih Moden Lake Vista Residence

Apabila berkaitan dengan reka bentuk dapur, ini bermakna keprihatinan adalah dua kali ganda untuk mewujudkan ruang dapur yang selesa, mesra dan bergaya dengan fungsi dapur yang efisien.

Setiap reka bentuk dapur yang berkesan terdiri daripada susun atur, kabinet dapur, tabletop, peralatan, dan banyak lagi. Tetapi apa yang baru dan menarik dalam reka bentuk dapur?

Hubungi kami di Ba Li Kitchen Cabinet untuk anda dapatkan maklumat lebih lanjut mengenai kabinet dapur kami ini.

Kami sedia untuk membantu anda untuk dapatkan design, consultation serta quotation yang bersesuaian untuk dapur idaman anda.

Lebih Banyak Projek