fbpx

Get FREE Hood & Hob for RM0! Book Your Appointment Today!

Get FREE Hood & Hob for RM0! Book Your Appointment Today!

Dapur Kondominium Sri Alam, Shah Alam

Sri Alam Condominium, Shah Alam

REKA BENTUK

Modern Classic

MATERIAL PINTU KABINET

Solid Nyatoh

TABLETOP

Quartz Stone

Sekiranya anda mencari reka bentuk dapur klasik moden, anda pasti akan tertarik dengan Dapur Moden Putih di Sri alam Condominium, Shah Alam. Reka bentuk moden adalah mengenai mewujudkan ruang yang bersih, terbuka, dan menenangkan, dengan banyak ruang untuk watak dan gaya peribadi.

Sri Alam Condominium, Shah Alam
Sri Alam Condominium, Shah Alam
Sri Alam Condominium, Shah Alam

Dapur Nyatoh Putih yang dicat khas sememangnya bergaya. Warna dan tona menjadi pilihan kegemaran pemilik rumah.  Padanan warna ini dengan corak Marble pada meja dapur Quartz Stone memiliki daya tarik abadi yang harmoni dalam gaya rumah masa kini. Ia mudah disesuaikan dengan pelbagai ukuran dapur, susun atur, dan reka bentuk. Lebih-lebih lagi apabila diperagakan dengan reka bentuk Dapur Klasik Moden ini.

Sri Alam Condominium, Shah Alam

Dengan penampilan dan padanan reka bentuk tradisional dan gaya kontemporari yang bersih dan sederhana, keseimbangan dan keharmonian projek ruang dapur ini. Ia menawarkan banyak fleksibiliti, antara pilihan yang tepat untuk pemilik rumah.

Apabila berkaitan dengan reka bentuk dapur, ini bermakna keprihatinan adalah dua kali ganda untuk mewujudkan ruang dapur yang selesa, mesra dan bergaya dengan fungsi dapur yang efisien. Ruang penyimpanan juga perlu diambil kira dalam memaksimumkan ruang dapur sedia ada.

Tall Cabinet hadir dengan ruang yang mencecahi siling dapur, berfungsi sebagai storan serta salah satu asas susunan ketuhar bagi memudahkan anda membakar kek khususnya. Ia juga boleh menjadi pembahagi ruang barang mengikut kemahuan anda untuk memudahkan kerja ikut fungsinya.

Sri Alam Condominium, Shah Alam
Sri Alam Condominium, Shah Alam

Dapur Klasik Moden putih selalu bergaya, kerana warna dan tona putih menjadi pilihan kegemaran pemilik rumah dan pereka.  Sememangnya penggunaan material Nyatoh memberi kesempurnaan pada konsep yang ingin dicetuskan.

Material kayu memaparkan banyak kelebihan dan keistimewaan, bukan sahaja kepada hadirnya wajah dapur yang menawan, sebaliknya menyuntik kefungsian yang efisien.

Inginkan design dapur anda seperti ini?

Hubungi kami di Ba Li Kitchen Cabinet untuk anda dapatkan maklumat lebih lanjut mengenai kabinet dapur kami seperti di Kondominium Sri Alam, Shah Alam.

Kami sedia untuk membantu anda untuk dapatkan design, consultation serta quotation yang bersesuaian untuk dapur idaman anda.

Lebih Banyak Projek