fbpx

Get FREE Hood & Hob! Book Your Appointment Today!

Get FREE Hood & Hob! Book Your Appointment Today!

Reka Bentuk Dapur
@ Dapur Klasik Moden Rimbayu, Shah Alam
Grey Nyatoh Perulina Rimbayu

REKA BENTUK DAPUR

CLASSIC ENGLISH

MATERIAL PINTU KABINET

SOLID NYATOH WITH CUSTOM SPRAY PAINT

TABLETOP

QUARTZ STONE

SAIZ DAPUR

23 FT

Dapur klasik moden berwarna kelabu ini menawarkan segala-galanya dari perincian kabinet yang versatil hingga meja dapur yang menarik. Ia adalah inspirasi yang anda perlukan untuk menjadikan warna kelabu cerah ini berfungsi untuk ruang dapur luas anda sendiri terutama bagi pemilik rumah di Rimbayu, Shah Alam.

Dapur Nyatoh Light Grey yang dicat khas sememangnya bergaya. Warna dan tona menjadi pilihan kegemaran pemilik rumah.  Padanan warna ini dengan corak Marble pada meja dapur Quartz Stone memiliki daya tarik abadi yang harmoni dalam gaya rumah masa kini. Ia mudah disesuaikan dengan pelbagai ukuran dapur, susun atur, dan reka bentuk. Lebih-lebih lagi apabila diperagakan dengan reka bentuk Dapur Klasik ini.

Peralatan adalah ruang kerja dapur anda. Walaupun ciri dan prestasi jelas merupakan pertimbangan terpenting dalam memilih perkakas, bagaimana penampilannya di dapur anda mungkin juga penting bagi anda. Aksesori dapur sememangnya memainkan peranan yang penting untuk pengurusan peralatan dapur yang efisien dan teratur.

Dengan penampilan dan padanan reka bentuk tradisional dan gaya kontemporari yang bersih dan sederhana, keseimbangan dan keharmonian projek ruang dapur ini. Ia menawarkan banyak fleksibiliti, antara pilihan yang tepat untuk pemilik rumah.

Kombinasi Sempurna Gaya Dapur Klasik dan Moden.

Apabila berkaitan dengan reka bentuk dapur, ini bermakna keprihatinan adalah dua kali ganda untuk mewujudkan reka bentuk yang selesa, mesra dan bergaya dengan fungsi. Kerana dapur anda adalah tempat anda berkumpul dan menikmati bersama orang yang anda sayangi memasak, berbual dan makan.

Inginkan design dapur seperti ini?

Hubungi kami di Ba Li Kitchen Cabinet untuk anda dapatkan maklumat lebih lanjut mengenai kabinet dapur kami ini.

Kami sedia untuk membantu anda untuk dapatkan design, consultation serta quotation yang bersesuaian untuk dapur idaman anda.

Lebih Banyak Projek