fbpx

KENAPA ANDA PERLUKAN
KITCHEN PLANNER

Membuat janji temu dengan Kitchen Planner adalah pendekatan yang paling ideal untuk menjimatkan masa, tenaga, wang serta merasa yakin dengan reka bentuk dapur anda kelak.

Kitchen Planner

PENGALAMAN

Kitchen Planner yang profesional berkebolehan untuk memastikan bahawa anda akan mendapat nilai terbaik sepanjang hayat, dari segi reka bentuk, fungsi, dan gaya dapur rumah anda.

Kitchen Planner yang sentiasa mengambil tahu trend – trend dapur terkini akan hadir dengan reka bentuk dapur yang unik untuk kediaman anda. Mereka juga mesti dapat menawarkan lebih banyak pilihan untuk material dan reka bentuk yang tersedia untuk profesional seperti Ba Li Kitchen Cabinet.

Ini adalah masa terbaik untuk anda bertanya mengenai pengalaman Kitchen Planner anda sebelum memulakan projek pengubahsuaian dapur anda, untuk memeriksa sama ada mereka sesuai atau tidak untuk projek pengubahsuaian rumah anda serta dapat mencari penyelesaian terbaik.

Kitchen Planner

JIMAT KOS

Kitchen Planner akan membantu dan memberi nasihat kepada anda dengan meneroka semua pilihan dan menyediakan rancangan terbaik untuk reka bentuk, pelan lantai, dan material.

Semua anggaran kos yang terlibat dalam projek pengubahsuaian akan dinyatakan dengan jelas, tanpa ada kos tersembunyi. Selain itu, kabinet dapur yang dirancang dengan baik dapat meningkatkan nilai rumah anda, yang bermanfaat pada masa akan datang, atau jika anda mempunyai rancangan untuk menjual rumah anda dalam masa terdekat.

Kitchen Planner

JIMAT MASA

Cabaran paling utama yang dihadapi oleh pemilik rumah adalah mencari kontraktor yang tepat untuk melakukan pengubahsuaian rumah anda. Dengan adanya Kitchen Planner, anda tidak perlu risau untuk mencari vendor atau kontraktor secara berasingan kerana kami akan mengurus semua butiran termasuk pengukuran on-site dan konsultasi secara percuma, penghantaran logistik, pemasangan dan lain-lain lagi.

Ba Li Kitchen Cabinet adalah pengeluar kabinet dapur dan almari rumah terbesar di Kuala Lumpur, Selangor dan Putrajaya dengan lebih 10 tahun pengalaman industri. Kami mempunyai reputasi dan pasukan yang berkaliber bagi membantu pelanggan kami untuk mendapatkan kabinet yang berpatutan serta bersesuaian dengan ruang rumah mereka.

Tiada masalah untuk merancang kabinet dapur baru anda dengan kami!

Rundingan dan Site Visit secara PERCUMA!

Anda tidak perlu membuang masa, tenaga, dan wang untuk meninjau semua Showroom yang sedia ada. Sebaliknya, kami akan datang ke rumah anda untuk:

  • Ukur dapur anda.
  • Tunjukkan contoh reka bentuk & material kabinet/tabletop.
  • Lukiskan Design terbaik dan bersesuaian dengan ruang dapur anda.
  • Beri Quotation Kabinet yang TEPAT – tanpa ada cas tersembunyi.
 
Semuanya adalah PERCUMA!

Berhubung dengan kami di info@balikitchencabinet.com.my

atau WhatsApp kami sekarang di talian +6012 363 6410 untuk dapatkan appointment site visit kami secara percuma!

Lihat Lagi Dari BA LI KITCHEN CABINET