fbpx
Kabinet Bilik Tidur KL Traders Square
Kabinet Bilik KL Traders Square

MATERIAL KABINET

melamine

SAIZ kabinet

8ft x 9ft

Reka bentuk kabinet bilik kami di KL Traders Square sangat signifikan untuk memaksimakan ruang bilik yang terhad. Hal ini dapat memberikan fungsi bilik yang efektif. Terutamanya bagi tempat untuk anak-anak anda berehat, membuat kerja sekolah dan menyimpan barang-barang mereka. 

 

Kabinet Bilik KL Traders Square

Kabinet bilik ini direka dengan menggabungkan 3 elemen perabot rumah yang diperlukan oleh pemilik rumah ini. Antaranya adalah rangka katil, almari pakaian dan meja belajar. Dengan reka bentuk kabinet pelbagai fungsi yang dibuat khas ini, ruang bilik di KL Traders Square dapat digunakan secara efektif.

 

Penjimatan ruang serta fungsi bilik yang cekap menjadi faktor mengapa anda perlu pertimbangkan untuk buat kabinet customAnda tidak perlu teragak-agak kerana anda tidak perlu membuang masa dan kos untuk anda mencari kabinet secara berasingan. 

Kabinet ini diperbuat daripada material Melamine yang tebal. Anda tidak perlu risau kerana papan kabinet ini sangat tahan lasak serta mempunyai pelbagai pilihan warna dan tekstur untuk anda tetapkan tema bilik untuk anak-anak anda.

Adalah penting untuk mengenalpasti susun atur serta kawasan lantai bilik yang boleh anda tetapkan di bilik tidur anda. Ia sebagai titik permulaan untuk membina reka bentuk almari bilik moden untuk bilik tidur anda.

Tapi ia sesuatu yang remeh apabila melibatkan masa dan tenaga anda untuk tetapkan susun atur bilik anda.

Anda tak perlu risau.

Kami di Ba Li Kitchen Cabinet sedia untuk bantu anda untuk dapatkan design, consultation serta quotation kabinet yang bersesuaian untuk ruang bilik anda.

 

Hubungi kami untuk anda dapatkan maklumat lebih lanjut mengenai kabinet bilik kami ini.

Lebih Banyak Projek