fbpx

Dapatkan Cash Rebate Sehingga RM1,888

Dapatkan Cash Rebate Sehingga RM1,888

Idea Penyimpanan Dapur Yang Kemas

Adakah anda pernah berfikir tentang berapa banyak masa yang kita habiskan di dapur? Tidak hairanlah ketika dapur adalah tempat kita menyediakan makanan, menyimpan makanan, peralatan memasak dan banyak lagi. Tetapi, dapur juga menjadi pusat perhatian sebagai tempat berkumpul dan pusat kegiatan harian.

Idea Penyimpanan Dapur-01
Photo by Daria Shevtsova from Pexels

Oleh itu, jika anda memikirkan untuk mengubahsuai serta mencari cara untuk menjadikan dapur anda lebih teratur dalam proses ini, kami mengumpulkan beberapa idea penyelesaian penyimpanan dapur praktikal untuk memberi inspirasi kepada dapur impian anda yang lebih berfungsi dan cekap.

Pilihan Penyimpanan Dapur Dibuat Khas Menjadi Lebih Popular

Dapur yang teratur lebih dari sekadar meletakkan barang di laci atau kabinet tertentu. Pemilik rumah memerlukan penyelesaian moden yang berpatutan yang membantu mengurangkan risiko kesihatan, meningkatkan penyediaan makanan dan mencipta lebih banyak kecekapan memasak dan pembersihan.

Idea Penyimpanan Dapur-04
Photo by le Creuset from Unsplash

“Pull-Out Storage”

Mengapa membongkok, menggali atau membongkok untuk mengakses ruang kabinet anda, apabila penganjur dapat memamerkan semua kandungan hanya dengan penekanan tombol atau pegangan? Storan tarik keluar, juga disebut sebagai simpanan kabinet peluncuran, adalah cara terbaik untuk menyimpan semua yang anda perlukan di dapur tepat di hujung jari anda.

Sauce Tray
Sauce Tray
Tall Ladder Basket
Tall Ladder Basket
Pull Out Basket
Pull Out Basket

Susun Atur Laci

Penyimpanan tarik keluar bukan satu-satunya pilihan untuk lebih teratur di dapur. Pemilik rumah aksesori pintar lain yang harus dipertimbangkan termasuk penganjur kabinet dan laci, seperti:

  • Pembahagi Dulang (Tray Dividers). Sekiranya anda pernah bergelut untuk menyimpan barang-barang besar seperti kuali kaca dan dulang pizza bulat, pembahagi dulang mungkin merupakan penyelesaian untuk anda. Mereka memberikan segalanya tempat untuk membantu anda dan dapur anda sentiasa teratur.
Idea Penyimpanan Dapur-03
Drawer Inserts - Photo by Jarek Ceborski from Unsplash
  • Sisipan Laci Dapur (Drawer Inserts). Aksesori kabinet dapur ini memberikan tujuan tertentu, seperti mengatur peralatan makan, balang rempah-rempah serta cawan minuman, Sekiranya anda mahu ia tersusun, sisipan laci dapat membantu.
Idea Penyimpanan Dapur-02
Photo by Castorly Stock from Pexels

SECARA KESELURUHANNYA...

Bayangkan meja dapur anda kemas, dapat membuka laci dengan mudah dan ketenangan fikiran anda akan dapat mengetahui bahawa semua yang anda perlukan adalah tepat di tempat yang sepatutnya.

Sekiranya anda masih lagi mencari idea pengubahsuaian dapur, jangan ragu-ragu untuk menghubungi kami.

Kami di Ba Li Kitchen Cabinet dengan senang hati akan menjawab soalan anda dan berkongsi idea kami.

Tiada masalah untuk merancang kabinet dapur baru anda dengan kami!

Rundingan dan Site Visit secara PERCUMA!

Anda tidak perlu membuang masa, tenaga, dan wang untuk meninjau semua Showroom yang sedia ada. Sebaliknya, kami akan datang ke rumah anda untuk:

  • Ukur dapur anda.
  • Tunjukkan contoh reka bentuk & material kabinet/tabletop.
  • Lukiskan Design terbaik dan bersesuaian dengan ruang dapur anda.
  • Beri Quotation Kabinet yang TEPAT – tanpa ada cas tersembunyi.
 
Semuanya adalah PERCUMA!

Berhubung dengan kami di info@balikitchencabinet.com.my

atau WhatsApp kami sekarang di talian +6012 363 6410 untuk dapatkan site visit appointment kami secara percuma!

Lihat Lagi Dari BA LI KITCHEN CABINET

Bandar Sri Sendayan

Kabinet Dapur Grand Classic Nyatoh menonjolkan suasana dapur yang mewah dan elegan menjadikan ia satu idaman pemilik rumah Sri Sendayan.

Read More »