fbpx

Get Free Hood & Hob

Get Free Hood & Hob

Dapur Klasik Moden Residensi Aurora, Cyberjaya

kabinet dapur Residensi Aurora,cyberjaya

REKA BENTUK DAPUR

Modern Classic

MATERIAL PINTU KABINET

SOLID NYATOH

TABLETOP

Quartz Stone

Dapur Klasik Moden Putih ini menawarkan segala-galanya dari perincian kabinet yang versatil hingga meja dapur yang menarik. Ia adalah inspirasi yang anda perlukan untuk menjadikan warna putih ini berfungsi untuk ruang dapur luas anda sendiri terutama bagi pemilik rumah di Residensi Aurora, Cyberjaya.

Residensi Aurora, Cyberjaya

Dapur Nyatoh Putih yang dicat khas sememangnya bergaya. Warna dan tona menjadi pilihan kegemaran pemilik rumah.  Padanan warna ini dengan corak Marble pada meja dapur Quartz Stone memiliki daya tarik abadi yang harmoni dalam gaya rumah masa kini. Ia mudah disesuaikan dengan pelbagai ukuran dapur, susun atur, dan reka bentuk. Lebih-lebih lagi apabila diperagakan dengan reka bentuk Dapur Klasik Moden ini.

Residensi Aurora, Cyberjaya
Residensi Aurora, Cyberjaya
Residensi Aurora, Cyberjaya

Dengan penampilan dan padanan reka bentuk tradisional dan gaya kontemporari yang bersih dan sederhana, keseimbangan dan keharmonian projek ruang dapur ini. Ia menawarkan banyak fleksibiliti, antara pilihan yang tepat untuk pemilik rumah.

Bila kita lihat pada keluasan ruang dapur di Residensi Aurora ini, ia tak dinafikan bahawa susun atur kabinet dapur perlu diambilkira dalam menetapkan ruang kerja dapur yang selesa bagi pemilik rumah. 

Susun atur dapur berbentuk-U dengan kabinet tinggi sangat sesuai untuk memberikan ruang penyimpanan yang maksimum serta penggunaan ruang dapur yang optimum.

Dapur Klasik Moden putih selalu bergaya, kerana warna dan tona putih menjadi pilihan kegemaran pemilik rumah dan pereka.  Sememangnya penggunaan material Nyatoh memberi kesempurnaan pada konsep yang ingin dicetuskan.

Material kayu memaparkan banyak kelebihan dan keistimewaan, bukan sahaja kepada hadirnya wajah dapur yang menawan, sebaliknya menyuntik kefungsian yang efisien.

Inginkan design dapur seperti ini?

Hubungi kami di Ba Li Kitchen Cabinet untuk anda dapatkan maklumat lebih lanjut mengenai kabinet dapur kami ini.

Kami sedia untuk membantu anda untuk dapatkan design, consultation serta quotation yang bersesuaian untuk dapur idaman anda.

Lebih Banyak Projek