fbpx

Build Your Dream Kitchen With Us Today!

Build Your Dream Kitchen With Us Today!

Reka Bentuk Dapur
@ Dapur Klasik Moden Laman Glenmarie, Shah Alam
Dapur Klasik Moden Laman Glenmarie, Shah Alam

REKA BENTUK DAPUR

MODERN CLASSIC

MATERIAL PINTU KABINET

SOLID NYATOH WITH CUSTOM SPRAY PAINT

TABLETOP

Granite - Black Galaxy

SAIZ DAPUR

18.1ft (L-Shaped With Island 5x2.5ft)

Reka bentuk dapur Nyatoh moden klasik berwarna kelabu cerah ini memberikan penampilan yang elegan. Ia sangat sesuai dengan mana-mana rumah. Bagi pemilik rumah ini, ianya suatu idaman apabila menggayakan reka bentuk dapur yang kaya dengan kemasan ukiran kayu Nyatoh pada pintu kabinet.

 

Dapur Klasik Moden Laman Glenmarie, Shah Alam

Dapur Nyatoh moden yang dicat khas dengan tona warna kelabu cerah sememangnya cantik. Ia memiliki daya tarikan yang harmoni dalam gaya rumah ini dan tampak lebih istimewa bagi pemilik rumah ini. Ia juga dipadankan dengan meja dapur gelap yang diperbuat daripada Granite membuatkan dapur ini lebih menyerlah.

Dapur Klasik Moden Laman Glenmarie, Shah Alam
Dapur Klasik Moden Laman Glenmarie, Shah Alam

Apabila berkaitan dengan reka bentuk dapur, ini bermakna keprihatinan adalah dua kali ganda untuk mewujudkan ruang dapur yang selesa, mesra dan bergaya dengan fungsi dapur yang efisien. Dengan adanya pulau dapur di tengah dapur, anda boleh membuat persediaan untuk memasak dengan efektif serta dapat meluangkan masa di dapur bersama keluarga dan sahabat handai.

Penampilan dan gaya kemasan yang elegan, keseimbangan serta keharmonian ruang dapur klasik moden ini, antara pilihan yang tepat untuk pemilik rumah. Sama ada reka bentuk dapur moden yang berterapkan perincian pintu kabinet klasik kayu Nyatoh ataupun dengan penggunaan dua tona warna pada unit kabinet dan meja dapur anda.

Dapur Klasik Moden Laman Glenmarie, Shah Alam

Setiap dapur yang berkesan terdiri daripada susun atur, kabinet dapur, tabletop, peralatan, dan banyak lagi. Tetapi apa yang baru dan menarik dalam reka bentuk dapur? Di Ba Li Kitchen Cabinet, terdapat pelbagai reka bentuk dapur yang trending yang anda mampu buat tidak kira apa jua saiz ruang dapur anda.

Hubungi kami di Ba Li Kitchen Cabinet untuk anda dapatkan maklumat lebih lanjut mengenai kabinet dapur kami ini.

Kami sedia untuk membantu anda untuk dapatkan design, consultation serta quotation yang bersesuaian untuk dapur idaman anda.

Lebih Banyak Projek