fbpx

Save Up To RM1,888! Merdeka Promo!

Save Up To RM1,888! Merdeka Promo!

REKA BENTUK DAPUR
@ Bandar Sri Sendayan
Nyatoh Kitchen Cabinet at Bandar Sri Sendayan

REKA BENTUK DAPUR

CLASSIC ENGLISH

MATERIAL PINTU KABINET

SOLID NYATOH

TABLETOP

Quartz STone

Dapur Grand Classic ini menawarkan segala-galanya dari kabinet yang versatil hingga meja dapur yang menarik, adalah inspirasi yang anda perlukan untuk menjadikan warna putih berfungsi untuk ruang anda sendiri terutama bagi pemilik rumah di Bandar Sri Sendayan. Dapur adalah pusat rumah, dan ketika menyusun skema reka bentuk abadi, anda tidak boleh salah menggunakan palet serba putih. 

Bandar Sri Sendayan

Kabinet kayu Nyatoh menonjolkan suasana dapur yang mewah yang menjadikan ia satu idaman pemilik rumah masa kini. Keanggunannya memiliki daya tarik abadi yang fleksibel dalam gaya dan mudah disesuaikan dengan pelbagai ukuran dapur, susun atur, dan reka bentuk. Lebih-lebih lagi apabila diperagakan dengan perincian reka bentuk Grand Classic ini.

Bandar Sri Sendayan
Bandar Sri Sendayan

Dapur Nyatoh Putih yang dicat khas sememangnya bergaya. Warna dan tona menjadi pilihan kegemaran pemilik rumah.  Padanan warna ini dengan corak Marble pada meja dapur Quartz Stone memiliki daya tarik abadi yang harmoni dalam gaya rumah masa kini. Ia mudah disesuaikan dengan pelbagai ukuran dapur, susun atur, dan reka bentuk. Lebih-lebih lagi apabila diperagakan dengan reka bentuk Dapur Klasik Moden ini.

Bandar Sri Sendayan

Warna yang dikenakan pada kabinet kayu Nyatoh adalah dari jenis semburan cat (spray paint). Hasilnya, tona dua warna hitam dan putih yang dijelmakan bersama meja dapur hitam gelap memberikan wajah dapur yang menawan dan tampak kemas.

Ia juga dipadankan dengan corak jubin belakang (backsplash) yang sangat cantik!

Bandar Sri Sendayan
Bandar Sri Sendayan

Dapur putih selalu bergaya, kerana warna dan tona putih menjadi pilihan kegemaran pemilik rumah dan pereka. Konsep klasik Inggeris sememangnya diidamkan untuk menghiasi ruang dapur yang luas. Sememangnya penggunaan material Nyatoh memberi kesempurnaan pada konsep yang ingin dicetuskan.

Material kayu memaparkan banyak kelebihan dan keistimewaan, bukan sahaja kepada hadirnya wajah dapur yang menawan, sebaliknya menyuntik kefungsian yang efisien.

Inginkan design dapur seperti ini?

Hubungi kami di Ba Li Kitchen Cabinet untuk anda dapatkan maklumat lebih lanjut mengenai kabinet dapur kami ini.

Kami sedia untuk membantu anda untuk dapatkan design, consultation serta quotation yang bersesuaian untuk dapur idaman anda.

Lebih Banyak Projek